Anak susah nak Makan.

Hai, mcm mana ibu2 buat utk anak mkn ye? Anak sy susah sgt nk mkn. Harini mkn, nnt 3 Hari kemudian baru nak. Tp kalau rangka ayam dia mkn. Megi tak boleh tunjuk. Mmg dia nak. Susu plk 6x sehari. Umur 4 tahun

2 Các câu trả lời

sis kurangkan susu ya. beri makan dulu baru beri susu. jangan beri maggi, masih kecil tu 4 tahun. mungkin sis boleh olah2 buat mee sup, makaroni goreng macam tu, pizza, lasagna. tak semestinya nasi. good luck sis ☺️

hai, anak saya sekarang 2tahun pun dah start susah nak makan, tapi kalau sejenis mee dia selera, jadi saya bagi dia macam pasta, pastu tukar bihun, hari ketiga baru nasi, alhamdulillah makan dia terjaga..😊