16 weeks

Hai mamy....sya tnya klaw perot dah 16 weeks mmang sakit perot kaa ..rasa mcm menyucuk ja..

2 Các câu trả lời

Dua kali hamil, xpernah rasa mcm sakit perut yg menyucuk, sis. Tp pernah juga rasa mcm senak sbb salah mkn (perut xterima) cuba check balik apa yg sis dh mkn.

5y trước

Msa scan bby kt bwah doc ckap..sbb sya dok alah lgi..x da la mkn apa2

Hai sis.. nak tnya.. update pasal sis? Pasal sakit menyucuk tu? Sbb saya mengalami benda sama dekat bawah perut bahagian kiri.. sis ada pergi jmpa doktor?