urine test gender

Hai mamy2 semua,siapa mamy pernah test gender baby guna test urine ini.. Kalau merah perempuan,kalau biru lelaki

urine test gender
16 Các câu trả lời

Rasanya elok pg scan gender dkat klinik dari guna tester mcm ni... Result dye xtepat. Tp kalo bt details scan lg tepat result nya. Semua info kite bleh dpt. Jantung befungsi dgn baik ke x, buah piggang, saluran darah dye, otak, jari ckup ke x. Semua dpt tau.

5y trước

Ok sis tq info

Bde ni xelok.. Not working.. Bertukar kaler hy pd prubahan urine.. Result x betul.. Rmai feedback kt shopee x puas hati sb result ade yg x keluar.. Ade yg warne brubah²..ade yg wrne lain tp bile scan doc ckp gender lain.. Btter pegi scan gender je kt klinik

5y trước

Tq sis..sya xjadi beli la kalau cam ni..tq info

Pernah..1st try kaler merah..2nd try kaler biru purple mcm tu...tp scan baby girl😊tu nk test suka2 je boleh la..nk betul2 baik pegi scan

5y trước

Tak jugak..test tghri or ptg 😊😊

Penah try.. buat mse 12weeks rsenye. Dpt line biru.. bila scan pn boboy.. tp, baby blum kluar.. xleh nk komen betul ke x.. hehe

5y trước

Hai sis skg dah bersalin belum boy ke girl

sy dpt line merah.. tp so far blum nmpk gender lg.. iA next scan 18w arap bole nmpk dah..

5y trước

Ya betul..tq sis

kwn sy pernah siap 2kali test dpt line merah hehehe tp dh kuar je bby dpt bbyboi🤗

5y trước

Jadi xble prcya juga test ni kan sis

Sy pown ad try jgk....tp dpt merah....tp x thu la..rezeki kn

5y trước

Brapa bulan suda sis

Buat gender scan je lh sis.. lebih sure.. murah je jgk..

5y trước

Dmna sis

Dapat thu ke bby boy or girl klau test gune ni?

5y trước

Xpasti ni sis,sya pun baru mahu try beli hihi..p testimoni ckp btul la.

Kedai mana ada jual tu,sis?

5y trước

Oo.ok,sis...tq😊