ada bleeding

hai mamy smua. kandungan sy 35w4d..masa sy kencing tdi,tiba2 ada kluar drah campur ngan lendir putih. apakah itu tanda awal bersalin? tpi pegi hospital,bukaan belum ada. kena admit 1 ari utk tgok pendarahan tu

2 Các câu trả lời

tanda da tu sis..cuba sis buat exercise utk cepatkan bukaan,contoh byk kn berjalan,squat,jln itik,sujud lama2..sya 37w belum ada tanda2 lagi,perut asyik mengeras jer..sya cuba exercise,tengok youtube jer..harap d permudahkan

semoga dipermudahkan segala urusan Aamiin