Ultrasound

Hai mamsh nalibog jud ko ay.. 35wks and 3dys siya ato april 6 nag pa ultra ko tapos iyahang kilo 2.6 na siya mamsh tapos dre ky 34wks and 3dys pa siya ang edd nako kay may 8 , pag i base siya sa Lmp nako may 29 tapos buyag2 na akoa baby .. ?? nalibog lang ko .. naa nakoy ma feel nga murag hait2 sakong part sa ubos .. usahay mo sakit2 akong ubos sa pus’on ? Unsay pasabot na ana mamsh? Hapit na ba ko? Ana man gud tong midwife nako pwd nako mag labor katapusan sa april❤️ more walking2 najud ko, grade 3 na ang placenta nako mga mamshie..

Ultrasound
1 Trả lời

Pwd njud ka Momma kay grade 3 nman imo. As for d pain sa pempem kanang murag ge tusok talagsa..normal ra daw na basta hapit nka.. ang gina follow nku na EDD is ang TVS. God bless. Amping perme 🙏🏼

4y trước

Ahh wala man ko ka try anang naay isulod sa pwerta mamsh😊 Salamat kaau mamshie💕 hapit najud diay ko hehe godbless mamsh