insulin...

Hai mami2 yg skrg ada guna insulin...knapa mula2 sy jarum ok tiada rsa....skli lma2 sy guna jarum pdai pula rsa sakit sikit ni...ada kah mami2 smua pun rsa mcm tu..

1 Trả lời

Mmg skit guna jrum insulin tu.. Seksa je rasa.. Demi baby.. On saja

5y trước

Hi sis. Sy skrg 37 week 3 days. Belum beranak lagi sbb tgu Dr bagi tarikh. Mungkin mgu depan kot. Antara bersalin normal atau induce normal atau ceaser. Tak pasti lagi. Harap2 normal delivery