Keluar darah

Hai mami2 semua… sy baru pertama kali mengandung dan usia kandungan 8 minggu. Sy nk tny normal kalau keluar darah semasa hamil. 2 mggu sblm ni drh keluar tompok shj doc kata okay tak serius. harini drh mengalir keluar dlm kuantiti agk byk sekaligus. Sy risau jd apa2 kt baby. Ada ke mami yg pengalaman mcm sy blh share tq 😊#firstbaby

16 Các câu trả lời

Sangat tidak normal kalau dh smpai tahap mengalir..ancaman keguguran selalunya..hospit jalan terbaik..

Kluar darah waktu mengandung x normal n kne terus g klinik/ hospital bkn tanye dkt apps

Patut takyah tnya tnya. Terus ke klinik. Jgn ambil mudah.

better segera ke hospital.dikhuatiri ectopic pregnancy

Sangat tak normal sis. 😊

dah pergi hospital?