sakit perut

hai mami2 semua .. normalka klu sakit perut bahagian bawah mcm sakit segugut .. kdng sakit kdang tak .. sy masih dlam pantang .. bru sebulan seminggu berpantang

6 Các câu trả lời

Itu yg biasa org pggil rengat. Sis ada dpt pil mafenamic acid x? Try mkn yg tu. Atau tungku kerap sikit dkt situ. Pglmn sy tu mst rs skt if Drh beku yg besar biasanya nk keluar. Dh keluar mmg lega gila

5y trước

dkt mna nk dpt tu sis ?

Saya dah rasa rengat ni masa lps bersalin kt hosp mmg nk menangis tp bila sapu minyak angin lega sikit. Yes kena bertungku dan berak baru lega...

Biasa hosp bg lps bersalin. Atau awk blh dptkan kt kk or klinik kt mana2 pun ada sis.kena consult doc

5y trước

mcm mna rupa ubat tu sis ?

Selalu bertungku sis. Bagi darah berjalan elok kt area perut tu.

Sya pon ada rsa mcm sgugut smlm .. Brpeluh jaa... Now dah 37w

kerap brtungku sis..biasa drh x hbs keluar tu yg wat skt