2 cm sampai 10 cm

hai mami ade tk yang sme mcm saye semlm gi kelink nes ckp jlan dh bukak 2 cm smapi kad wd smlm pkul 7 bru 2 cm hri ni tk besalin lagi lame ke kene tungu agk2 brape hari ye mami

1 Trả lời

Depends mommy, setiap Ibu2 tu berbeza pengalaman dia untuk bukaan bersalin. Ada yg dalam 2-3 jam terus bukaan penuh. Ada yg 2 - 3 hari pun masih bukaan sikit. Apa2 pun, semoga dipermudahkan urusan bersalin ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers