air kencing kotor.

hai mama.. pernah x korang mengalami air kencing kotor secara kerap kali time preggy even u dah mkn ubat antiobiotik.. cmner nk hilangkan selain minum air masak yg secukupnya.. agak2 bahaya x

15 Các câu trả lời

Selain minum air bnyak2 tu area vagina kena jaga leklok..gunakan sluar dalam yg cotton dan kerap tukar..after kencing lap smpai kering bhgian dalam dan luar cara nk lap dari depan ke belakang...after brsama cik hubby cuci leklok/kencing sampai sisa bersama cik hubby tu hilang...itulah yg sy buat masa kena kencing kotor...sy xsuka barli tp sy blend timun batg dgn susu..sedappp

4y trước

#sya lap guna tisu sebab sy rsa lagi sesuai berbanding guna tuala yg akan berkali2 guna

Masa kerja time preggy sibuk jadi kurang minum air. Checkup kat kk, nurse kata kencing kotor. Jadi selau kene minum air kosong especially kalau lepas makan benda2 manis atau bergula. Tu paling senang tapi kene rajin pergi toilet.

cuci miss v dgn air garam..utk saya memang menjadi..mlm nii cuci esok lega..dah laa tiap kali jd mesti sakit pinggang..hilang terus sakit

penah kena jugak sekali. sis minum air masak banyak-banyak, air barli and kerap cuci miss v dengan air suam.

Sy penah kene, sy minum air kosong campur biji selasih.. next appointment dh hilang..

sy tk pernah kene tp sy ada baca tips dr ibu2 lain . mereka minum barli

4y trước

haa ikit saranan yg ni lg bagus . jumpa doc utk ubat

cuba try jus cranberry (ada jual dkt watson) / yogurt

Minum jus tembikai... Kurangkan air manis...

Ada yg ckp,minum air kelapa muda.

Minum air masak byk sis