Spotting Coklat

Hai .last weeks g scan alhamdulillah nampak kantung dah plus Sy ngandung baru 6w6d normal ke kalau keluar spotting (lendir coklat2) .. So skrg mmg ari2 pakai pantyliner dpt monitor lahh ..alhamdulillah kat pantyliner mmg clean cumanya kdg masa nk buang air kecik lepas tu baru kluar spotting tp tak kerap lah .. kuantiti dia pun sikit je .. bukan apa Sbb sebelum nie terjadi jugak sampai misscarriage .. Tu yg risau tp still think positive ☺️

3 Các câu trả lời

Normal sis kalau spotting sikit dlm waktu yg sepatutnya kita period sebabnya dinding rahim ada terhakis sikit masa penampalan. Tp kalau darah turun mcm period tu mmg tak normal..