Spotting and negative upt

Hai saya nak tanya. 4 hari lps, saya spotting. For 2 days. Mmg brown and kecik gila. Pakai panty liner pun tak penuh langsung. So mmg obviously spotting. Tp saya test upt asyik negative je. Period pun dah lewat 2 hari ni. Siapa kat sini yg spotting pastu pregnant, amik masa berapa lama bqru positive?

5 Các câu trả lời

Spotting tak semestinya pregnant. Kadang sebab hormon. Boleh tunggu lagi seminggu kalau still tak period and upt still negatif boleh gi klinik minta pendapat dr.

klau ikut pengalamn sy ,spotting tp negatif tu hormon period je sis..lewat smggu tu period. tp sis still xperiod lg bole mgharap lagi..moga ada rezeki ye sis

nak kepastian lagi sis pegi klinik buat bHcg ujian darah lagi mudah kesan sis pregnant or x....semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye...

1y trước

setuju dgn pendapat puan ni.

actually saya tipu je. saya belum buat upt. tp opk baru. sbb saya baca mostly semua cek opk baru tau pregnant hmmm

1y trước

Ya Allah sis. Tolong tahu kegunaan UPT dan OPK tu untuk apa. Baru tak keliru. Saya tak tergolong dalam 'mostly semua' tu. Saya check pregnancy guna UPT.

cam saya masa spotting tu dah positive