Perut kembung

Hai korang,sya akhir akhir ni msuk 17 week sering kembong🥹🥹cmna nk atsi ye cili memng tk mkan

4 Các câu trả lời

mmg normal rasa bloated tu. sy selalu urut dada nak kasi sendawa & urut perut biar kasi kentut. baru lega sikit lepastu

tgh alami drinawal Pai masuk 5bln asyik blurrpp byk tk selesa kdg .. SB mmg sntiasa ckup time kerap mkn em

Sy ade tgok care nk kluarkan angin tu.. Ade urut di celah ibu jari bawa ke atas.. Mmg lps tu kluar angin

normal rasa bloated time pregnant tu. hehe.