Test upt pertama terang test upt kedua terang sedikit,kenapa yer?

Hai korang saya nk tanya pagi tadi saya ada buat test upt double line nait terang mcm dlm gambar dekat bawah tu test upt warna pink saya buat pagi tadi,lps tu dlm pukul 2 mcm tu saya test lagi sbb nk kepastian tapi bila saya test dia jadi samar samar mcm tu(upt warna putih gambar ats)kenapa boleh jadi mcm ni aeh?ada spa spa tahu tak?

Test upt pertama terang test upt kedua terang sedikit,kenapa yer?
2 Các câu trả lời

Sbb hormon hcg pagi lagi pekat,bila tgh hari dan kencing dah minum jdi hcg tu xpekat mn

pregnant tu... pagi hormon tinggi