Ibu hamil

Hai korang nak tnya sikit la.. Sy dh prgnant 36week blkng ngn punggung rsa sakit je.. Mlm mmg susah nk gerak pusing kiri n kanan. Rusuk pn rsa sakit je.. Adakah d sbbkan baby sdh kat bwh.. Sy nie prgnant ank prtma mmg xtau la..bg yg brpgalaman share² la..

1 Trả lời

Saya dulu masa 30w dah start sakit tak boleh nak pusing kiri kanan. Kalau bangun dri tidur nak berjalan lagi skit. 36w pergi klinik nak ambik mc doc check mmg kepala bby kat bawah dah.