Set berpantang

Hai. Korang beli set lepas bersalin tak? Brand ape yang okay dan berbaloi beli. Anak first dlu beli brand yg mahal tp tak guna semua benda dlm set tu pon. Advice sikit pls. Kite nak beli kt shopee je klau boleh. Malas nak kuar time covid ni.#setberpantang

2 Các câu trả lời

Sy beli set kt shopee jgk. Set plg basic. Phytonatal NR, uncang herba minum tu ada dlm 10sach rasanya, minyak dia n minyak baby. Tu je.

sy minum OMBA je pn 🤗 berminat boleh wasap www.wasap.my/60129876070/omba