Retroverted Uterus Pregnancy

Hai korang. ? Alhamdulillah sy pregnant 17weeks harini. Nak tanya, ada tak yg sama mcm sy, rahim terbalik tapi berjaya mengandung. Betul ke baby bump tak brape nak ada sbb rahim ke belakang. Sy tertanya2 lepas kwn tegur perut tak nampk. Nmpk mcm xpregnant. Anyone sudi share tak? ? Tenkiu...

1 Trả lời

Sy pun rahim terbalik, baru disahkan mengandung semalam.. alhamdulillah 3 tahun tunggu.

5y trước

Tahniah sis... Syukur... 😊 Sama kita.. Lebih kurang... Sy hampir 4 thn menunggu...