Rahim terbalik/retroverted uterus

Ada tak ibu2 kat sini pregnant with retroverted uterus? Mcm mana pengalaman ibu2 masa pregnant dan period? Mcm saya period kdg2 jee senggugut dan tak teruk sgt. Skrg sy 6/7weeks pregnant. Alhamdulillah takde alahan dan takde mengidam lagi so far.#firstbaby

1 Trả lời

saya pregnant with retroverted uterus. Alhamdulillah tiada alahan. saya period pun jarang dapat senggugut. saya juga pregnant first baby 7 minggu .

1y trước

awk scan dah nampak apa2 tak?