belum ada tanda

Hai korang, ada x petua untuk percepatkan turun tanda brsalin..saya dah 40mggu 1 hari, still xda turun tanda..just kerap mngeras n sakit kat bwh tu jer..dah mula risau kena induce nti #firstbaby

1 Trả lời

Kerap mencangkung n berjalan.naik trun tangga. Kerap bersama Suami. Ikut bdan jugak sis. Ada yg trun tanda,Ada yg xtrun tanda langsung tup2 bawah dh buka.kerap mengeras tu tnda juga sis.

5y trước

Itu la..semua tu dah buat tp still xda turun tanda..takot sgt klau kna induce sbb ramai org ckp sakit sgt2..btw tq sis