tumpang tanyaa

hai klau scan mcm ni msih mmg x nmpak kantung ker ? dan ada x yg preggy dan tiba2 ada cyst kecil?? *firstbaby *xdapengalaman

tumpang tanyaa
28 Các câu trả lời

Sy dh alaminya...sy pn ada cyst masa mula2 awal preggy...dktor ckp nti dia mngecil n hilang sndri...alhamdulillah...dlm masa sbln lebih..dh hilang cyst tue..

saya now 9w5d..ada cyst 2cm..doc ckp nnt baby besar dea akan kecut n hilang sendiri..harap hilanglaa..inshaAllah..semoga dipermudahkan segala urusan ya..😊

5y trước

thank you sis🙏🏻 😊 insyaallahhh semua nya baik2.. hrap next week ada perkmbngan lah ..

Same sy.. Tp nurse or doctor xde kate ape.. Mungkin kebykan kes mcm ni.. Cyst akn mengecil sendiri n hilang.. N sy positiv jela..

Hi boleh tau bila waktu sis buat test ye? Awal sebelum period atau selepas period? Cuma nak tau waktu terbaik utk buat test. Tq.

Mgkin early pregnancy. Sy pn ad cyst masa awal kehamilan dlm 2cm tp lepas baby & kantung da ada, cyst tu hilang sndri.

5y trước

thank you 🙏🏻😊

Saya mula2 mgkin ade cyst sbb masa scan 7w..bila scan 11w dah takda.. Doc sndiri ckp cyst boleh mengecut

saya pon dlu masa pregnant ada cyst 7x7cm now dh 38 mggu cyst tu x nmpak dah.. 2x2 latest scan masa 4 bulan..

5y trước

waaa syukur sis .. cyst hlg da.. hrap2 semua baik2 🙏🏻

Klu ada cyst mmg kena follow up..saya pernah jd masa anak kedua..alhamdulillah lama2 cyst tu mgecil n hilang.

5y trước

syukurrr cyst hlg.. hrap2 sy pn mcm tu 🙏🏻

Sy pun tgh mengalami perkara yg sama. Mggu depan check up doktor lg. Hrp cyst sy akn hilang.

sy prggy yg ke 4 nie ade cyst..3cm..dktor ckp..bile bby mmbesr..cyst tu akan hilang....