KANTUNG DENGAN JANIN ATAU CYST ?

Hai mommies ad x pengalaman scan dapat mcm ni ? Sy upt positif slepas 2 mggu missed period, then prgi scan dr xbleh tentukn kntung atau cyst, klau cyst dia kata xptut ads wrna putih2 tu mcm yolk sac. Apa pndangan smua ye ? Kalau ikutkan kndungan fah 7 minggu 1 hari. Kalau yg sudi mungkin bleh share mommies punya scan 7 week ke. Tq..

KANTUNG DENGAN JANIN ATAU CYST ?
1 Trả lời

hurm. cer try g another clinic pakar sakit puan and get the 2nd opinion from another doc..