Susu badan

Hai. Kalau susu badan kita banyak, dia akan memancut ke. Saya tak tahu susu badan cukup tak utk baby. Bila picit nipple ada juga keluar susu tapi tak sampai memancut. Bila pam, dpt 1oz dua dua belah. Baby 20 hari. Dia sekarang dah menyusu dgn saya pun akan mengamuk ngamuk, bila bagi susu fm baru boleh tidur. Ada sesiapa ada pengalaman macam ni tak

8 Các câu trả lời

Try milk booster sis.saya minum susu kambing rrayaam kurma delima hazel. Bila pump dapat 2-4 oz per breast.

4y trước

Saya baby suka bf belah kanan berbanding kiri. Itu yang saiznya tak sama 😅. Pengalaman sendiri.