Rambut gugur

Hai, kalau lepas bersalin, rambut gugur tu normal ke? Ke sebab syampoo? Sebelum nih ok je rambut saya syampoo pun saya xtukar. Huhu . Tolong bantu saya.

12 Các câu trả lời

sama mcm sy..mmg normal ps brsalin rambut gugur..sbb hormon masa mengandung tinggi,bila da brsalin hormon jd x stabil . rambut gugur pas brsalin ni yg dikumpul2 sepanjang mengandung,sbb tu masa mengandung rambut x gugur teruk, ni yg sy baca la😄 sy pun sedang mengalami keguguran rambut yg byk skrg ni, fobia nk syampu kepala, fobia nk sikat rambut, haha..

rmbr sya gugur perasan bby plak dh maen air liur..tgok2 segumpal rmbt sya gugur...trus sya potong bgi pendek rmbt..xpsal2 botak plak kpala nnti asyk gugur jerr..tu sya ptg pndek

Ya, normal.. Tp sy tukar syampu sunsilk yg kaler oren . Rmbut kurang gugur. Kalau tk, bila mnyampu lantai rumah, besepah rmbut gugur😂, skang kurang dh.. Alhamdulillah

mmg akan gugur ...saya sejak lahir anak ke4 ni basuh hari2 gugur rambut byk...sikat je gugur ..sabar je lah...

Lepas bersalin maksud sis dah berapa hari?

Entah..tapi sya pun bnyak rambut gugur

Normal...sbb hormon

Normal sgt..haha

Ya normal.

Normal