rancang keluarga

hai . kalau kite bf n blum period lagi . ssah nk lekat ke ? atau x lekat langsung

2 Các câu trả lời

kita kurang subur sebab bila full breastfeeding ada hormon yg suppress ovulation. tetapi still ada peluang utk mengandung. ovum dikeluarkan sebelum period jadi mungkin puan tak perasan ovulation period tu dan dah termengandung sebelum period. jadi kalau nk rancang kehamilan, method ini tak efektif.

Boleh je sis pregnant. Mcam sy skrg ni 😅 lepas pantang terus tk dtg period smbil bf baby. Then tup2 tahu pregnant. Skrg da 19w 🤗

7mo trước

sis ada ambil apa2 perancang ka