pregnancy

Hai Nak tnya normal ke xdtanf period lepas brsalin.slalunya ckup bulan dtg.kli Ni xdtang. Anak Bru 6blan.sdagkn sy guna kaedah rancang sendiri.xbuang dlm.bleh lekat jgak ke.xpnh2 xdtang piyed.

13 Các câu trả lời

Ye ke awak sbb ad yg ckp klau xdtg tu tndanya preggy.dgr Pon DH fobia.klau bleh xnk la ad LG.anak Bru 6blan😥kesian xpuas nempel tup2 ad adik.xsggup.kita sakit branak Pon xhlang lg..

Risau jg kalo kalo lekat kan..selasa aritu sy g kk..doc ckp kalo rancang sendri..buang luar..kdg2 air mazi lelaki tu pun ada sperma jg..😅 baik sis cek upt..

4y trước

Alamaakkk sbelom2 Ni pon.mse xde anak first LG.memang guna rancang sndiri.xpernah plak sangkut tber Bru lpas branak.ank DH 6blan.bru first time angkut xdtg piyed.klau xlpas branak ritu.ckup blan je DH dtg piyed..

Kalau sblm ni dah dtg period mybe blh test buat upt utk tau npe xperiod....kalau mmg lps bsalin xpernah dtg period lg..tu normal je kalo fully bf bby

4y trước

Buat test upt awk...mybe lekat lg...

Sy blm berpengalaman, tp based on story kwn sy ritu, ank dia 6bln baru period dia dtg. So sy rasa normal

seblm ni semua rancang sendri buang luar pun berape kali semua sangkut...hahahahhah last2 ambil pil perancang

4y trước

😥😥 Jenuh klau sangkut..bdan xready LG

Sy dulu fully bf anak ke2, slpas 9bln baru period..ank ke3, slps 4bln..jd ikut badan masing2

Jaga²..jngn jadi cm saya..tgok² dh dekat 6bulan ada bby..ingt ketumbuhan..🤭🤭🤭...

Kun faya kun. Kalau allah berkehendak untuk jd maka jd lah dye even x pncut dlm pun.

Ape yg sy pernah baca normal je. Ade yg sampai setahun tak period.

Klau myusu badan mmg normal, Sy dulu dkat setahun lbh x period....

4y trước

Mmang semua Mcm tu ke sis. Sbb sy sblm ni.lpas branak.hbs pntang trus datang piyed.on time dtang.xpnah xdtang.tiber bulan ni.aduuhh xdtang plak. Bru anak sorang jd xthu sgt bab2 ni