Labour Room

Hai kakak2 berpengalaman. Hehe. Nak tanya, nanti masa masuk labour room, kita kan dah tak pakai seluar dlm kan. Lepas bersalin, kita nak pakai seluar dalam dan pad. Maknanya kita kena bekal siap2. Ke caner? Nurse ada bagi ke atau bawa yg sendiri punya ek. ??

2 Các câu trả lời

Saya dah bersalin 2kali. Masa dekat labour room lepas kena jahit bahagian perinium tu nurse akan pakaikan pad bertali dulu. Bila kita dah balik ke wad, nak bersihkan diri baru tukar pad saiz panjang dan pakai panties pakai buang tu.

Pengalaman sy...masa g lr tu mmng xbawak dan nurse xmntak pon. Tp kluar lr nurse pakaikan pad jnis tali. Nnti masuk wad sy terus tukar. Xselesa pkai yg tali tu