air kelapa

Hai ibu2...nk tya,msa mla mgandung bole ke mnum air klapa...sy dh 15mgu..ade org ckp bole,ade org ckp x bole...sbnrnye bole ke x ea?

38 Các câu trả lời

Sy minum je dr awal pregnant sbb tekak rasa nk minum. Tp x minum terus byk dlm satu2 masa. Skrg dh 7 bln, boleh la nk minum byk kot. 😉

sy baru 11w...gara2 tkak dh tringin nk mnum sy mnum je...mak kata boleh je...sy mnum yg jnis ada ais tu...alhamdulillah...xdwe apa2...

5y trước

Tq sis

sy pun da start minum air kelapa... ni kandungan skrg da 30w... org kata elok minum time 7 bulan ke atas...bersih baby keluar

5y trước

Tq sis

Boleh jea sis saya pon 1bulan 1/2 biji minum yang dari buahnya tapi tak boleh berlebih shb buah kelapa tu sejuk...

Saya minum dari awal, nak air kelapa je, alhamdulillah, takde apa2, lain org lain badan, lain penerimaan

minum yg dr buah..yg xde tmbh gula tu elok. niat yg elok2 masa minum tu..Insha Allah xde apa2..

Ikut atas badan seseorang juga . saya minum dari awal preggy ok je tapi ada yang tak boleh

Sy mula2 pregnant selalu cari coconut shake... Skang 17 week.. Sy minum air kelapa..

Org tua2 pesan masa awal kandungan elakkan, tp once dh masuk trimester ke3 elok amal

Sy terliur lama doh tapi 27 week bru berani minum tu pon seteguk dua je amek rasa.