pampers

hai ibu2..brand pampers apa yg paling sesuai untuk newborn? ? terima kasih

28 Các câu trả lời

sy pkai mikubi n petpet..nk jmat bnyk pkai 2 ni... alhmdulilah dua2 brand ni ank xalrgik... sbb sy kira2 shari tkar dlm nk 10hlai pmpera.. abb dy krap berak. ..klau xbrak pn dy kncing kne sllu tkar... klau x dy jd merah2 mcm mlecet tu... rtu smpai lka la... sbb lmbat tkar pmpers...

Saya pun xtau brand apa yg sesuai . Sbb saya ni jenis kulit sensitif . Tkt anak pun terikut kulit sensitif . So saya beli brand offspring n drypers . Nk try sulam dua brand ni .

Anak 1st beli brang mamypoko, 1 hari guna 5-7pampers rasa rugi sgt,so this time around nak beli yang murah brand mikubi harap baby tak da allergy sudah.

Sy beli pet pet ngan drypers tu pon xbeli byk kulit baby ni Lain2 kene tgk pd baby tu nanti

Drypers. Kena renyuk dl sblm pakai

terima kasih semuaaaaa😚

applecrumby atau offspring

Drypers touch & genki .

Pilihan saya petpet...

Sy beli mamy poko..