Baby merangkak

Hai ibu²..boleh tau anak ibu² umur berapa boleh duduk tanpa disokong?bby Sy smlm 7bulan belum duduk elok² lg kena pegang jgk..Sy ada baca ada bby 6bulan dah dpt dduk..bby Sy dah naik gg 2btg masa 6bln,merangkak kebelakang,kedepan xlaju sngt😁

1 Trả lời

Growth and milestones setiap baby berbeza. Puan ade TAP tracker untuk baby? Cuba check milestone utk 7 months. And its okay if baby belom blh duduk tanpa support. as long as leher kuat, and boleh angkat badan..