Hilang simptom

Hai ibu2.,adakah d sini pernah alami semasa hamil.,Simptom2 hilang seperti mual,loya,dan Keputihan tiba2 dah xda..kandungan baru msuk 9mggu.,Apakah puncanya.,risau sgt2

2 Các câu trả lời

sy lepas masuk 9 mggu pun simptom tu berkurng. bukan tak ada tapi berkurang sikit. sebelum ni tak boleh makan nasi. masuk 9 mggu jangan salah makan dan lambat mkn je baru muntah2 tp keputihan sy makin byk. sy pun tak pergi scan baby lg

1y trước

oo okey tq

sis mcm mane? baby okay tak?