Apa simptom gbs??

Lately keputihan banyak tiba2..risau pula ada gbs.apa simptom2 kalau kena gbs

1 Trả lời

sy Tak pasti tpi kehamilan ke 2 keputihan Sy byk Masa pergi kk asik sangkut keputihan , awalnya Dr bg ubat instert bawah utk kurangkan keputihan.. cek kali ke 2 kt kk okey dah tkde. bulan seterusnya cek balik keputihan ada balik Sy terpaksa jolok bawah dgn Dr pakai mulut itik tu Dr nak ambil sampel keputihan . result Sy rasa tkde apa sbb kk tkde update apa2. Cuba Dr , minta sy minum air gula buat kli ke 2 pada weeks 24 bukan weeks 28 mgkin pian boleh refer dr