Pengalaman mengidam

Hai ibu2,ada yg nak share pengalaman mengidam semasa pregnant tak?Just sharing with each others🥰

42 Các câu trả lời

saya ngidam cucur badak yg bila gigit inti byk ckup pedas moist tapi punya la susah nak jmpa kat kl ni😂

saya mengidam nak makan bubur serawak pedas tapi tak tahu dekat mana boleh dapat dekat semenanjung nie.

tak ada kot. semua benda teringin. rasanya tu bukan mengidam. tapi nafsu🤭

Mengidam makanan manis & masam 😁 tp kalau sendiri masak xleh telan 🥹

Teringin makan megi masak sendiri je.. Mengidam tak de 😁

Saya mengidam makanan masa zaman sy membesar ke zaman persekolahan..

Susah nk ckp sb mcm sy hr2 mengidam mkanan yg berbeza 😂

saya mengidam laksa...akan cari laksa g mana2 cari Laksa je..

Sye mengidam asam pedas ikan pari dgn kek sis😂💕

saya makan mcm biasa je cumanya lebih berselera