Pekatkan darah

Hai ibu2,ada tips tak makanan untuk pekatkan darah??dh google tp pening lah sbb kebnyakan ada utk cairkan..

2 Các câu trả lời

utk tujuan apa puan nk pekatkan darah? maksud puan naikkan hb ke atau tambah drh? ke sy slh fhm?

2y trước

sama ada puan cuba tukar supplement lain yg serasi boleh cari dekat farmasi atau puan boleh cuba tips makanan utk naikkan hb. rujuk link ni: https://community.theasianparent.com/q/hb-rendah-apa-perlu-makan/3667166?d=android&ct=q&share=true

Kenapa nak pekatkan darah?? 🤔

2y trước

sbb drh sye cair sis..hb rendah..tiap kli check up result hb turun