Pendarahan+Baby kecil macam tak membesar

Hai ibu2..ada tak mcm kes saya..ikut kiraan period patutnya dah 11week+ tp 4 kali scan asyik kecil je 7week+? saya tak tau nak buat mcm mana supaya baby membesar.. susah hati+stress memikirkannya.. tambah lagi semalam ada kluar darah..lumayan bnyk satu mlm hmpir pnuh pad..? satu hari ni pn satu pad..smpai skrg tak brhnti kluar darah..prut sakit mcm senggugut.. dah p klinik cek atas bawah..waktu doktor cek bagian bawah..doktor kata pndarahan tu dari luar rahim..saya susah hati sangat..?doktor suru scan balik dua minggu dari skrg.. kalau masih sama juga terpaksa jumpa pakar O&G?

3 Các câu trả lời

Sma cm sya.. Cuma keluar darah selama seminggu sikit2 pastu pendarahan bnyk dn xde rezeki sya keguguran 8w..bnykn berdoa semoga sis baik2 saja.

5y trước

Aamiin yaAllah ya sis trima kasih..berpantang elok2 ya inshaAllah ada rezeki sis lpas ni..🤗

Smg sgalanya baik2 aje buat sis... Smg sis kuat menghadapi sebarang risiko yg akn diberitahu dktr nnt..

5y trước

Aamiin ya robbal alllamiin...

sblm nie da heartbeat ke sis

5y trước

Yg first scan Ada sis..tp yg td lupa tnya doktor..cuma doktor bagi tau je baby masih ada..tapi kecil mcm tiada prubahan perkembangan dia..😢