Beg hospital baby dan ibu.

Hai ibu2 untuk bawak hospital bag bersalin, lagi sng asing2 beg utk baby dan ibu, atau bawak satu beg je utk ibu dan baby..tapi baju baby dah siap2 letak dalam ziplock bag dah..harap ada yg sudi terangkan..berdasarkan pengalaman masing2.#firstmom #bantusharing

1 Trả lời

sekalikan 1 beg pun takpe. pengalaman saya kat hosp ampang, sepanjang duk situ, saya dan baby pakai baju hosp je. barang2 sendiri yg tak disediakan oleh hosp macam wet tissue, pampers, pad, seluar dlm pakai buang tu, yg selalu kena tukar saya letak beg asing, senang nak ambik. kalau hosp lain saya taktau baby kena pakai baju hosp atau baju sendiri. saya minta je kat nurse nak baju baru utk baby sbb ada terkena berak baby sekali tu walaupun baju baby sendiri ada. masa nak discharge baru pakai baju dan bedung sendiri.

1mo trước

tq awak..🙂