Mengidam Baby boy😍

Hai ibu2, tahu tak tips dapatkan bby boy? Sy skrang tengah mgandung 7weeks. 1st dan 2nd gurl2. Sekarang nakkan bby boy. 🙂😘

2 Các câu trả lời

sis cuba panggil nama sambil usap perut nama baby boy yg sis nak bagi...saya dgr ceramah dari UAD... alhamdulillah saya praktikkan... alhamdulillah dgn izin Allah sy tgh pregnant baby girl....kita usaha sahaja apa2 pon Allah tentukan..try la sis 😊

doc kata jantina bayi dri si ayah...jdi ayah kne jaga permakanan... contohnya kne mkn sayur bnyak...untuk baby boy..