Air gula

Hai ibu2.. Sy pregnant ank first.. So Xprnh minum air gula.. So sy dpt thu sblm minum sy perlu berpuasa?? Tetapi sy mempunyai mslh gstrik.. Ibu2 tahu x Perlu minum atau x??

2 Các câu trả lời

Hai sis. Puasa malam je bukan siang hari mcm puasa biasa tu. Biasanya kita last makan minum sebelum 10 malam. Then esok pg tu g KK awal pagi so dlm kul 8 kita akan diambil darah dan diberi air gula. Then lepas minum tu, tggu lagi 2 jam nurse akan ambik darah lagi. Lepas ambik darah kali kedua tu laa baru kita settle dah bleh cari makan dgn minum mcm biasa. Biasanya kul 10 pg selesai. So kalau ikutkan puasa tu xrasa sgt sbb malam kan kita tdo so ok je 😇 Pastikan g kk tu awal pagi tau kalau x, lambat laa turn penat nunggu 😂

5y trước

Haah inshaAllah bleh tu. Fkir baik baik je 😇