Berat badan

Hai ibu2... Sy nk tnya pengalaman ibu2 smua..pernah tak berat badan turun msa mengadung...sy berat mse 11week 93kg skrg 20week berat 92kg.. Kalau turun mcm ni biasa dc buat apa ea..?

2 Các câu trả lời

hi.. slmt Pg mommy².. sy pn cm2 jga sis.. time preg 12mggu brt sy 91kg.. pastu preg 24mggu brt trun 89kg.. normal la kta nurse,SB dlm MSA Tu morning sickness trok Sgt.. mkn X lalu.. minum sunquic je SB RASA dia mmg cun ngn tekak time 2..🥰🥰

7mo trước

mcm sy..dri mula bukak buku smpai skg dh 16 week berat tak naik2...nk buat mcm mne yer..smpai kne jmpe pakar pemakanan..ade suggest tak..cm mne nk bagi berat naik

20w ke bwh alahan msih ada. .jdi normal turun berat. .tpi sptutnya berat naik tiap minggu 0.5kg dari first buka bukuk. .ni untk prkembangan bby. .🥺 tpi berat sis ni mantain dari 11w ke 20w. .sis scan dlu, klau smua normal then its ok. .

3y trước

biasa dc akn mintak kte scan ea?