Beli barang baby minggu ke berapa?

Hai ibu² start beli barang baby minggu ke berapa ye?#SeriusTanya #bantujawab

23 Các câu trả lời

Atas masing2. Sy beli start bulan ke6. Pelan2 beli, bila ada sale, ada duit dh then beli. Utk bag bwa g hospital sebaiknya by bulan ke8 dh prepare

beli sikit2.. supaya xtrse sgt bnyk hbisnye🤭. sblm 30week better dh siap,ats pengalaman sndri 32week dh ad contraction..risau btl xsiap lg brg prepare..

ank 1,8bln ank ke 2 ,7bulan now ank ke 3 6 bln dh siap,tgu nk kms beg je, risau x sedar sbb bz uruskn abg n kakaknya,jd prepare slow²..

21w nanti baru start beli sikit sikit kalau brg mcm minyak angin tu beli lewat sikit sbb takut expired😄

sy cuma beli pam dn bengkong, tisu basah,minyk yuyi dn lain² .. klu baju memang xbeli sbb ada org bg

sy style suka beli sikit2, so xterasa sgt kan keluar duit tu 🤣, dari 4 bulan dh start membeli

beli pelan2 start 7bln 😆 kbnykannya beli online sis hehe

7 bulan da start beli barang tpi pelan2 la tak semua🥰

sye start 4bulan. beli sikit2 & unisex.

saya beli masa 8 bulan , senang beli terus kemas2