Jus mamariam

Hai ibu2 smua , sy nak tnya siapa pernah cuba jus mamariam ? Okey tak rsa ya ? Korang dpt feedback trbaik tak ? Cba kongsi coment kat bawah 👇🏻 Sbb sy nak cuba tpi nak minta pendapat dlu yg dah prnh cuba 🙏🏻

2 Các câu trả lời

Okay sis saya dah beli 6 botol dah! Saya consume susu rizqi dgn jus mamariam ni je. Hb pon okay tak pernah drop 10, hb 12 je alhamdulillah berkat consume. Pagi minum 2 sudu, malam pon minum 2 sudu seblum tidur. Sampai skrg saya masih consume dah 4 bulan preggy

depends atas badan kot. i pernah try takde bantu apa2 pun. hb rendah, alahan pun xhilang

3y trước

betul..depend org sy pun minum hb xnaik jgk