Due Date bulan 10

Hai ibu2.. siapa sini due date bulan 10? Dah rasa baby kick tak.. ? Ada yg dah jelas nampak gender baby?

62 Các câu trả lời

Hi sis, saya due 20 Oct, alhamdulillah baby active n gender pun dah nampak 🥰

Hai saya 27.10... da rasa da bby main bola kalik🙊 gender blm tahu lagi 😂

Due date 2/10. Buat details scan haritu memang nampak clear gender baby ☺️

Sya 23/10 , belom rasa bby kick lagi tp dh scan jantina dan baby sihat☺️

Sy due date 9/10/2020 dh buat detail scan..baby boy..baby dh gerak aktif..

Tarikh jangka edd sy 27/9 hngga 10/10.. Gender gurl katanya..

Sy.awL bln 10..hrtu p bt detail scan,jelas nmpk pistol kt dr😁😁😎

Due date jangkaan 1.10...tp kakak sy ckp selalu awal 2mggu..betul ke...

saya due 4/10. Baby kick setiap hari.. bergegar perut rasa ☺️

27/10 nak cakap tak rasa ke rasa pun taktau. kesian baby dapat momy blur 😂

4y trước

Same la kite..org tnye dah rase pergerakkan bby tak..sy pn x pasti...hahahaha belum rase yg betul2 gerak..due 30/10