due date akhir bulan 10 or awal bulan 11?

Hi mommies... Siapa yg due date sama ngan kita... Dah scan gender ke.. 21 weeks now?

21 Các câu trả lời

Saya 10/11 due date tapi x scan gender lagi. Hehe. Sis dah rasa ke tendangan baby dalam perut?

5y trước

Blom😣

sy InShaaAllah 22/10/2019. 23 minggu dah sekarang. da scan 2 hari lepas. heheheh.

5y trước

owh. okey. nnt boleh la tengok² apa yg boleh kat sana. hehehe. terima kasih awak

🙋 30/10 Scan baby boy jgk🤠. Jadi sy ada superhero "boboiboy kuasa 4" nanti.

5y trước

Sama lah. Sy tak tnya lagi doc, pastu doc bgtau, X de rezeki girl. Sbb baby dh tunjuk bibird dia awal2.

🙋🏽‍♀️ 22.10 skrg masuk 23 week... belom lg scan gender 🤣😅

InshaAllah saya pun. Due date 17 Oktober 2019. Sekarang dah minggu 23...

saya hujung bln 11.. cant wait to see u baby... bum scan lg... hehe

Due date pertengahan bulan 10, dah scan gender seawal 18 weeks 😅

🙋🏻‍♀️ 31/10.. Dah scan gender.. Baby boy 😁

Sy akhir bulan 10. Insya Allah. Now dah 22 weeks.🤗

Wow..smlh due dte awl bln 11 skrg 21week😍