Due Date bulan 10

Hai ibu2.. siapa sini due date bulan 10? Dah rasa baby kick tak.. ? Ada yg dah jelas nampak gender baby?

62 Các câu trả lời

Sy due date 10/10 , dalam 19 week dah bleh rasa kot baby kick 😊 ..

Due 3/10! Hope baby keluar awal sama bday dgn mummy dia. 27/9 🤭

Sy edd 28 okt. Bby kick tk rasa lg. Gender 18weeks dah nmpk. Hehe

Sya due bulan 10, rasa dh cuma tk rasa kick dgn mata kasar lagi

Sy 24/10.. Dah rasa bby kick.. Esok baru g scan.. 😊😊😊

18/10 , scan tahu gender masa 17w . Tahun ni ramai baby boy ye!☺️

Hai.. Sya due 06/10. Alhamdulillah dah rse. Blum lg

17/10 bby girl dah rasa dia kick kadang terkejut kuat sangat

Sye edd 28/10😊.. Alhamdulillah dh rasa baby kicking 💕

sama la bln 10..gender blon nampk...baby main sorok2...😂