jenis pampers

Hai ibu2 semua..saya tgh pregnant ank 1st so nk tanya apa beza pampers drypers touch NB dan Drypers wee wee dry NB tu..mana lg ok..tq

1 Trả lời

Drypers touch lg lembut dan berkualiti dan lbh mahal sikit dr wee wee dry..baby baru lahir akan kerap poo2..sehari mungkin akan salin lbh kurang 10 kali..pkai diaper yg mahal agak membazir..bg sy..xperlu risau sngt kulit baby akan melecet klau pkai diapers murah sbb akn kerap tukar..nnt baby 3bln ke atas..bleh la klau nk pkai diapers yg mahal sikit