Tak sabar Dan gementar

Hai Ibu2 semua...Saya 33thun Dan bakal lahirkan anak ke4 scra pmbedahan...10/4/2020 kena serah diri dah.. Gementar Dan happy Dan Semua perasaan Ada...sedih sebab kena ikat dah peranakan sebab semua kena czer.dari awal takda bukaan pon..Tak masalah lain pon..sedih Tak pernah Rasa normal... mengandung last ni asyik stress, tension,fkir negative,geram n sakit hati Kat orang ja..adoii.sedih la..dah control n doa untuk elak yg Tak elok..doakan Saya ya...last dah...huhu

2 Các câu trả lời

Mcm sy, 3x dh ceaser.. Takpa sis, wlpn ceaser tp ank n ibu selamat lg penting.. Normal ke ceaser sama ja sakit tu, pengalaman ceaser jrg2 org rasa... Ibu ceaser lg kuat dr normal sbenarnya .. Sy doakan urusan sis nti dpermudahkan.. InShaAllah

5y trước

Kan..Tak suka org bandingkan.pastu banding kulit anak I n anak sedara la..padahal mak Ayah diorang Tak cerah,anak cerah.i lak cerah,suami I gelap so anak gelap la sikit..bagi I ok ja..kdang tgok tgkahlaku mentua layan cucu2 buat i terasa.padahal tu la keturunan dia sebenar.ikut kulit anak dia

Semoga dipermudahkan sis. Bersalin normal or ceaser sama je. Ganjarannya sama. Ada hikmah semua yg berlaku.