Harap² bersalin sebelum kena induce

Hari ni dah 36 week 4 days... harap sangat bersalin sebelum kena induce 😭 kena serah diri 38week ni 🤧 tinggal berapa hari je lagi.. lagipun risau tinggal kan anak sulung kalau lama sangat kat hospital 😔 diri ni tak pernah berjauhan dari anak.. perasaan dia sedih sangat blh buat stress ni 😭 doa kan lah semoga urusan saya dipermudahkan.. amin ya Allah ya mujib... 🤲🏻

1 Trả lời

Amin2..prbyakkan jln sis dgn jln itik..smoga d prmudahkan

1y trước

Terima kasih sis.. doa kan urusan saya dipermudahkan... Kalau berjalan saya memang kerap Dan aktif cuma tu la jalan itik je takde..