Confius.. ?

Hai ibu2 semua.. Nak tanya klu 14 minggu 4 hari kandungan dh berapa bulan ye.. 3bulan lebih atau 4bulan.. masih confius.. ?

Confius.. ?
20 Các câu trả lời

Empat bulan sis. Ramai yang tak tahu sebenarnya. Biasa dorg bahagi 4 minggu. Tp kalau ikut jadual trimester (mengandung 10 bulan start kiraan dari tarikh awal period), sis dah masuk trimester kedua.

4y trước

Ya. Betul

Sis tau x 1 bulan brp mggu? Kalo xthu msalah la nk kira.. 1 bulan = 4 mggu ? bulan = 14 mggu (1x14) /4 = kira lah ye

Bahagi sifir 4 sis. 14 minggu 4 hari bersamaan = 3 bulan 2 minggu 4 hari.

3 bulan lebih . 4minggu dlm 1 bulan . kiraan mcm tu . darab² je

3bulan lebih... Sebulan ade 4minggu 1x4 2x4 3x4 Kira je mcmtu

Refer ni sis.

N kalo 4 bulan tu dh msuk 16 mggu ye sis

Klau 14 Minggu dah cukup 4 bulan sis..

4 bln kot, ya ka, sorry kalo slh

Same la sy pn 14 mgu 4 ari☺