Cyst semasa hamil

Hai ibu2 semua..ada x pengalaman ada cyst.. sy dh 16week.. 3 kli dh appointment klinik dan cyst msih saiz yg sma 1.7 cm.. nnti kna rujuk pakar.. spa ada pengalaman dan mknn apa yg blh dan yg x blh?

2 Các câu trả lời

biasanya doc atau misi akan bgtau.. klau kcik sgt dia xmgnggu baby pun.. tapi klau saiz dia ikut tumbesaran baby mybe kna jumpa pakar

7mo trước

baik2 inshaAllah smoga dpmudhkn

jaga makan sis,sy haritu alhamdulillah cyst makin kecut and tak perlu jumpa pakar dah

7mo trước

tq