Anak belum pandai jalan

Hai ibu2 semua..ada tak anak ibu2 dah setahun umurnya,tapi belum pandai jalan lagi..dah cuba mcm2 tp x de ciri2 nak belajar jalan pun..kaki selalu melecet sbb tersangkut dkt roda walker..anak saya tinggi..cuba pujuk utk ajar berjalan,tp dia x nak..cuba nak ajar tatih2 pun mesti die akan duduk,x nak berdiri dah.. ada tak senasib dengan saya??ada apa2 tips utk galakkan lagi anak berjalan? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #belajarberjalan

13 Các câu trả lời

Tak elok sbnrnya pakai walker nnti anak nk bergantung ngn walker buat dia taknak berjalan bila dia dh berjalan bru guna walker

bila dah diajar wlker,mmg dia mals nak berdiri..better xyah pakai kan dah..biar dia belajar sendiri

ank sy sthun 3bln bru bjln sis

3y trước

sama ank saya sis.. setahun 3 bulan baru jalan..seblum tu dia jln guna lutut...