Berat turun

Hai ibu2 semua, sy skrg prgnant 17w. Masalah sy dari awl prgant berat x naik n sekarang berat turun pulak, nak kata x lalu mkn x de pulak n alahan pon x de. 30hb ni follow up sbb masalah berat. Ada x yg pernah alami mcm sy?

1 Trả lời

Saya pernah. Dari awal mengandung sampai 6 bulan, turun berat 3kg. Lepas checkup hari tu, tetiba naik mendadak 3kg.😂 Memang sebulan 2 kali ke kk sejak awal mengandung.

5y trước

Jangan. Saya pun serik naik mendadak, nurse terkejut. Dalam masa 2 minggu naik 3kg,padahal makan nya sama je.